Dana 4. rujna 2017. otvorili smo prostor u parku Doma, za boravak korisnika u hladu za vrijeme toplih dana, koji smo nazvali naša mala sjenica.

Kako to obično rade, i mi smo svečano presjekli vrpcu da to obilježimo i ovjekovječimo fotografijama. Najstarija pokretna korisnica, Milka, presjekla je vrpcu, uz pomoć korisnika Ante i Marka. Često je govorila da želi doživjeti barem stotu (a blizu je) da može vidjeti sve što im nabavljamo i gradimo pa smo joj ukazali tu čast otvorenja, što su pljeskom pozdravili svi korisnici.

 Vrijedne ruke osoba u programu javnog rada i svih zaposleni, od postavljanja velikog stola i klupa za sjedenje, natkrivanja i ostalog uređenja, omogućili su ljepši i ugodniji boravak korisnika u Domu.

Ravnateljica se zahvalila svima, pozvala korisnike da što češće izlaze izvan Doma, a da za novim stolom sa socijalnom radnicom održavaju radionice kad god je to moguće, jer će se radom osjećati kao kod kuće.

Napomenula je da je na današnji dan sv. Otac Papa proglasio svetom majku Terezu koja je cijeli svoj život posvetila bolesnima i nemoćnim, a što je i naša zadaća.

Nakon otvorenja svi su uživali u malom domjenku, druženju i pjesmi.