U sklopu stalnog smještaja korisnicima, starim i nemoćnim osobama, pružaju se usluge stanovanja i prehrane, brige o zdravlju i njege, održavanju osobne higijene i pomoći pri obavljanju svakodnevne aktivnosti, usluge zdravstvene zaštite, psihosocijalne rehabilitacije, radnih aktivnosti, korištenja slobodnog vremena te nabave odjeće i obuće.

U novoj građevini u koju su prvi korisnici uselili sredinom 2010. godine na tri etaže ukupne površine od 2700 kvadratnih metara nudi se smještaj u prostranim jednokrevetnim, dvokrevetnim ili trokrevetnim sobama od kojih svaka ima balkon i vlastiti sanitarni čvor. Sobe su opremljene telefonom, SOS sustavom i priključkom za TV.

U prizemlju se nalazi prostrana blagovaonica u kojoj objeduju korisnici kojima pri hranjenju nije potrebna pomoć, na prvom katu čajna kuhinja opremljena štednjakom, hladnjakom i drugim potrepštinama koja ujedno služi kao prostorija za radnu terapiju i rekreaciju, a na drugom katu kapelica Gospe od Zdravlja u kojoj se blagdanima održavaju mise. Blagovaonica služi i za prikazivanje filmova i drugih projekcija, dok se u prostranim holovima opremljenim sjedećim garniturama, TV prijemnicima i društvenim igrama (stolni biljar, pikado) održavaju prigodni programi i izvedbe, proslave rođendana, sastanci i druženje korisnika u slobodno vrijeme.

Korisnicima je osigurana 24 – satna briga medicinskih sestara i njegovateljica te prehrana prilagođena dobi i zdravstvenom stanju.